YVRA 65 L’Essence de Flamboyance Eau de Parfum voor heren

Home » YVRA 65 L’Essence de Flamboyance Eau de Parfum voor heren

De YVRA 65 L’Essence de Flamboyance is een kruidige en krachtige geur die speciaal ontworpen is voor heren. Deze parfum is verleidelijk, sexy en heel onderscheidend! Het is een eerbetoon aan de legendarische figuur Porfirio Rubirosa, die in de vorige eeuw bekend stond als de grootste playboy, jetset pionier, charmeur, coureur en polospeler.

Een verleidelijke en unieke geur

De YVRA 65 L’Essence de Flamboyance bevat hoogwaardige ingrediënten die verwijzen naar het leven van Rubirosa. Hints van leer, roze peper en intrigerende patchouli zorgen ervoor dat deze geur echt opvalt.

Een opvallende verpakking

De verpakking van YVRA 65 L’Essence de Flamboyance straalt kracht uit met zijn rode kleur. Dit symboliseert de intensiteit van de geur. Aan de zijkant van de doos worden de drie hoofdingrediënten weergegeven: Pink Pepper, labdanum en Patchouli. Deze ingrediënten vormen het hart van deze bijzondere parfum.

Geurnoten

  • Topnoten: Lemon, Nutmeg, Calabrian Bergamot, Mandarin Orange
  • Middelnoten: Leather, Incense, Labdanum
  • Basisnoten: Amber, Musk, Patchouli Indonesian, Cedarwood

Familie: Spicy-woody

Deze combinatie van geurnoten zorgt voor een unieke en aantrekkelijke geurervaring. De topnoten brengen een frisse citrusachtige opening met zich mee, terwijl de middelnoten het leerachtige en rokerige karakter naar voren brengen. De basisnoten voegen warmte en diepte toe aan de geur.

Voor wie is deze parfum geschikt?

De YVRA 65 L’Essence de Flamboyance Eau de Parfum is speciaal ontworpen voor heren die op zoek zijn naar een verleidelijke en onderscheidende geur. Het is geschikt voor mannen die zelfverzekerd zijn en graag willen opvallen met hun parfumkeuze.

Of je nu naar een feestje gaat, een zakelijke bijeenkomst hebt of gewoon je dagelijkse avonturen beleeft, deze geur voegt een vleugje elegantie en stijl toe aan elke gelegenheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *